Monday, February 22, 2010

Gulai Ikan Bawal

Hari ini aku puas makan gulai ikan bawal. Siang siang lagi aku dah jek ikan bawal dari chef. Semalam ada capati so makan dengan gulai ikan memang sedap. Nampak gaya esok pagi breakfast di bilik saja lah. Sebenarnya nak buat gulai ikan ni senang aje kalau kena cara dia. Kira restoran Nasi Kandar Kayu ke ape ke boleh kalah kalau nak challenge dengan kari aku ni. Wei...jek skit. Sapa lagi nak puji diri kalau bukan diri sendiri kan. Oklah aku kasi resepi dan cara cara untuk ko orang cuba. kalau makan mesti berpeluh meleleh. Ok sedia ambil pen dan kertas..... Eh kan dah kasi resepi hari tuh....dah cuba ke?? Tu dia buku resepi dah penuh almari tapi satu pun belum termasak untuk hubby..... Eh jangsan lah macam tuh....nanti hubby cari kawan untuk kamu kan best...kwang...kwang...kwang.... Gurau gurau aje no....

No comments: