Wednesday, February 24, 2010

I Miss The Green


Rindu sangat aku pada kehijauan. Aku betul betul rindu. Kalau korang nengok gambar di atas tu, inilah persekitaran pemandangan sekeliling tempat aku tinggal. memang tak ada pokok langsung. Semuanya bushy and kelabu. Sebab tu bila balik ke Malaysia aku rasa best sangat melihat pepohon yang hijau. Tambahan spring agak dua bulan lagi maka kehijauan memang di nanti nantikan.
.
So cuba korang andaikan betapa bosannya hidup tanpa kehijauan. So kalau nak juga lihat hijau aku kena pakai baju baju hijau lah atau aku kena banyak makan sayur kan...hahahahah. Mujurlah dalam bilik aku ada pokok lidah jin dan money plant untuk aku nikmati.

4 comments:

Ahmad Al-Hadi said...

Kena slalu pakai spenda hijau not... barula ceria skit....

Abu Ikhlas said...

hahahaha...pandai ko kodi....

ashley said...

memang bosan kalau tak dak pokok..kehijauan sememangnya mendamaikan

Abu Ikhlas said...

nak buat cam ni....ni leh tempat jin kena tendang