Thursday, February 11, 2010

Macadamia Nut


Pernah makan macadamia nut?? Memang sedap. Kacang ni seangkatan pistachio, chesew, almond, hazelnut and banyak lagi nut nut. Tapi macadamia nut ni banyak di Australia. Kalau makan memang susah berhenti. Baru ni member aku kasi khas kat aku satu bungkus. Wah best nye...... tak sangka aku dapat special kacang ni. Oleh kerana kacang ni pun mahal, jadi aku kena berjimat cermat lah. kalau ikut hati nak je belasah habis terus.

4 comments:

Ahmad Al-Hadi said...

Che Not, meleleh air liur aku not....
Especially tengok khofta curry hang..!!

SkiD said...

best ke kacang tu?..
balik nanti bawak le untuk aku...nak test!! hehehehe!

Abu Ikhlas said...

Kodi,

hg mailah rumah aku nanti aku boleh masakkan untuk hg. Hg kan dah lama tak rasa masakan aku kan. Sambil tu kita boleh diskusi pasai 'benda' tu....hehehhe

Abu Ikhlas said...

skid

kacang tu banyak dari Australia. Sini mana ada. kat mesia ada gak setengah setengah tempat. Patut hg minta krenmaut bawa balik untuk hg....