Wednesday, February 10, 2010

Nasi Briani and Khofta Curry



Semalam balik aje keje aku terus buat projek di atas. Bab masak ni aku boleh buat sepantas kilat. Kalau orang nengok aku masak memang geleng kepala. Semua main campak campak je and tak ikut procedure. Tapi hasilnya waduh......best kan. Satu bilik aku semlam aroma dengan bauh rempah ratus. Bila dah siap ajak Abe makan. Sebelum tu balik keje terus ke kitchen minta nasi basmati kat Shasha sebab yang ada tu rasa tak cukup. Tak apa nanti kita buat lagi nasi briani udang pulak atau nasi pilau udang. Inilah additional keje aku dalam bilik. Dari lepak tak tentu arah elok juga main masak masak and ajak member member makan. Betul tak.....

No comments: