Sunday, April 25, 2010

Photo Session

Wah aku pun dak bergaya juga kan. Walau pun angin sejuk bertiup menderu deru tapi tetap maintain cool... nak bergambar katakan.

Siap lagi bergaya di depan Caspean sea. bukan senang nak dapat posing macam tu. Aku pun suruh driver tu ambil gambar. Rupanya mamat tu tak tekan betul betul dan tak dapatlah gambar yang kami gayakan. Hampeh... Aku pula lupa nak chek balik. Buat penat kita orang bergaya aje.

Gambar ni best sebab ada gambar president untuk di buat kenangan.

Finally kita orang pergi ke Awaza untuk bergambar gambar. Yelah chef chef semua dah nak balik ke malaysia for good bulan depan. Kira macam nak melepaskan geram sebab susah sangat nak dapat lepak lepak. Bila nakke Bazar aku pun tumpang sekaki hari ni. Minggu depan ada sekali lagi dan dua minggu lagi mungkin date terakhir mereka untuk santi santi.

No comments: