Saturday, April 03, 2010

Chicken Chop With Mushroom Sauce


Balik baru ni ajak wife aku buat chicken chop with mushroom sauce. malangnya anak aku Safwan tak ada sebab dia memang suka sangat makan chicken chop. pagi tu aku beli bahan bahan untuk buat resepi ni. Sedap ke?...... Boleh la tahan. Ayam masak aje macam Kentucky fried chicken tapi letak sedikit rempah untuk rasa spicenye and roll dengan corn flour and quaker oat. Lepas tu deep fry.
.
Macam mana nak buat mashroom sauce??... Senang saja.

1 pt of milk
I can of sliced button mushroom. (You can use any mushroom that you prefer)
black pepper and salt to taste
olive oil ( or any oil you prefer)
One tablespoon full of corn flour

Heat the olive oil and saute the mushroom until brown. Pour in the milk until boil and mix the diluted corn flour inside until thicken. Finally adding pepper and salt to taste.

Other side dishes such as french fries and pea beans you can get it from the supermarket.

Sekian and selamat mencuba.

No comments: